BOSTADSRÄTTER

Nu säljer vi även tolv centrala bostadsrätter!

Mitt i Falkenberg har vi skapat ett helt nytt kvarter med 154 hyreslägenheter. Läget är centralt och det är verkligen nära till allt i Falkenberg. Kvarteret Hjulet är fullt av liv och glädje och bidrar mycket till ett spännande centrum.

Just nu jobbar vi för fullt även på sista omgången i projektet. Vi kommer att bygga på huset med ytterligare två våningar. Det blir tolv fina bostadsrätter i storleken 53-97 kvm med 2-4 rum och kök med utsikt ut mot Stortorget. Inflyttningen är planerad till våren 2023. På den här hemsidan kan du kolla runt bland lägenheterna och se vilken som passar just dig och ditt boende.

Du bor centralt och i kvarteret Hjulets Galleria finns all service du kan behöva i form av restauranger, Coop-butik, Apotek, bageri, parkeringshus och gym. Du når allt snabbt och lätt och regniga dagar behöver du inte ens gå utomhus.

 

Här ser du hur en bostadsrätt kan se ut

Just denna avser lägenhet 1205-25B

magnetometer">

Välj din nya bostad

Titta runt i kvarteret med muspekaren (eller fingret med mobiltelefon/läsplatta) och gör din intresseanmälan för just den
eller de olika lägenheter du är intresserad av.

Det går även bra att kontakta Jonas Serrestam på tel. 072-050 95 80 eller maila jonas.serrestam@vastkuststugan.se

Bostadsrätterna är placerade i söderläge med utsikt mot Stortorgets parkering. Du hittar dem enkelt 
här på kartan och under bostadsrätter i listvyn. Vi hoppas du hittar något som passar just dig.

Tidslinje för kvarteret Hjulet

2017

Västkuststugan köper Kvarteret Hjulet

2018

Byggnationen av Kvarteret Hjulet startar

2020

Coop öppnade dagligvarubutik i Gallerian.

2021

Våra 124 första lägenheter med bostadsrätt blev klara för inflyttning.

2022

Byggnation av ytterligare 42 lägenheter påbörjas med utsikt mot Stortorget och Nygatan. Klara 2023.

"Hundratals nya bostäder, restauranger och caféer ger ett kokande nöjesliv som bidrar till en levande attraktiv stadsmiljö året runt".

Darcie Smith, Utvecklingsledare Falkenbergs Stadskärna

Nära till allt i Falkenberg!

Kvarteret hjulet

50 meter till närmsta restauranger

Till våra närmaste restauranger. Både Majos och Linnéa & Basilika nås lätt genom huset utan att ni knappt ens behöver gå utomhus.

100 meter till Stadsbion och Falkenbergs Stadsteater

I Folkets Hus några tiotal meter ner för gatan finns Falkenbergs enda bio som drivs av Eurostar. På Stadsteatern bjuder även Falkenbergsrevyn på Sveriges största nyårsrevy med årligen över 25 000 besökare.

300 meter till Ätran

Starta morgonen eller avsluta dagen med en skön promenad runt underbara Ätran. Gå över Tullbron och ta Laxpromenaden via Vallarna och Hertigen och sedan Doktorspromenaden tillbaka. Hemma igen.

75 meter till Argus

Argus är vår närmaste granne på andra sidan vägen. Detta är Falkenbergs nya Kultur- kunskapscentrum med bland annat bibliotek och turistinformation. Invigdes den 6 juni 2020.

200 meter till "tågbussen"

Tågstationen i Falkenberg ligger utanför centrum. Men var tionde minut går det fria bussar till stationen från Stortorget.

350 meter till Vårdcentralen

Region Hallands vårdcentral där det även finns folktandvård, ortoped och blodgivningscentral ligger på bekvämt promenadavstånd.

500 meter till ICA & Systembolaget

I kvarteret öppnar Coop en mataffär. Vill du ta dig till centrums största mataffär ICA Kvantum och Systembolaget så ligger det bara några kvarter bort.

1,5 km till Falcon Alkholfri arena

En av Sveriges finaste sandstränder är Skrea strand. intill stranden ligger även Klitterbadet som bjuder på något så ovanligt som en 50-meters saltvattenbassäng inomhus.

2 KM till Skrea strand & Klitterbadet

En av Sveriges finaste sandstränder är Skrea strand. intill stranden ligger även Klitterbadet som bjuder på något så ovanligt som en 50-meters saltvattenbassäng inomhus.

Nya hyreslägenheter byggs på Kvarteret Hjulet
kvadratmeter butiksyta i Gallerian
invånare i Falkenberg
:e
bästa företagsklimatet finns i falkenberg

Kvarteret Hjulet
mitt i Falkenberg året runt!

Som granne med Stortorget mitt i Falkenberg har du mycket att utforska året runt. Den centrala stadsparken, promenadstråket ut till havet och förstås stadens caféer och krogar.