Mer om Hjulet

Mitt i Halland. Mitt i Falkenberg.

Mitt i centrum. Här har skapats ett helt nytt kvarter med 156 hyreslägenheter och 1700 kvm utökade ytor i bottenplanets Galleria, ett mer centralt boende och affärsläge i Falkenberg går inte att hitta. Byggnationen av Kvarteret Hjulet är nu i slutfasen där vi färdigställer de sista 30 hyreslägenheterna. Det färdiga kvarteret kommer fyllas med liv och glädje i ett levande och spännande centrum.

Det nya kvarteret ska vara fullt av liv med både bostäder och handel. På bottenplan har Gallerian byggts ut och en helt ny Coopbutik har flyttat in i de nya lokalytorna. Det inryms även nya parkeringsytor i kvarteret Hjulet för att ge boende parkeringsmöjligheter samt att Gallerians besökare lätt och smidigt skall kunna ta del av Gallerians utbud.  Hela kvarteret Hjulet kommer bestå av 156 hyreslägenheter, 5400 lokalyta samt ca. 230 parkeringsplatser. Den högsta delen av kvarteret är nio våningar där man får en milsvid utsikt över Falkenberg. Vi erbjuder alltifrån ettor på 28 kvadratmeter till fyror på 103 kvadratmeter. Snacka om att Falkenbergs innerstad har fått ett helt nytt första intryck.

Det händer mycket i Falkenberg idag. Utvecklingen är oerhört positiv och det finns en stark framtidstro med många spännande satsningar från både kommun och näringsliv. Falkenbergs centrum har en stor potential att växa ytterligare och det är många som vill utveckla och satsa i Falkenberg.

Ni som söker bostad eller en affärslokal välkomnas att ta kontakt med oss. Vi ser då till att hjälpa er på bästa sätt för att ni skall hitta er nästa bostad eller affärslokal.

Gå till bostadsväljaren