Mer om Hjulet

Mitt i Halland. Mitt i Falkenberg. Mitt i centrum. Här skapas nu ett helt nytt kvarter med 124 hyreslägenheter och ett mer centralt boende i Falkenberg går inte att hitta. Kvarteret Hjulet som nu byggs för fullt kommer fyllas med liv och glädje i ett levande och spännande centrum.

Det nya kvarteret ska vara fullt av liv med både bostäder och handel. På bottenplan byggs Gallerian ut och snart finns det en helt ny Coopbutik på bottenplan. Det blir också en stor parkering i huset och två nya plan med bostäder mot Nygatan och Stortorget. Utmed Holgersgatan byggs ett helt nytt hus och totalt blir det 124 nya hyreslägenheter. Som högst blir det nio våningar högt med alltifrån ettor på 28 kvadratmeter till fyror på 103 kvadratmeter. Snacka om att Falkenbergs innerstad får ett helt nytt första intryck.

Det händer mycket i Falkenberg idag. Utvecklingen är oerhört positiv och det finns en stark framtidstro med många spännande satsningar från både kommun och näringsliv. Falkenbergs centrum har en stor potential att växa ytterligare och det är många som vill utveckla och satsa i Falkenberg.

Ett första 30-tal hyrerätter är klara för inflyttning redan i februari  och ytterligare ett 90-tal till sommaren 2021 och ni kan nu anmäla ert intresse för en lägenhet. Längre fram kommer det även byggas bostadsrätter i kvarteret.

Gå till bostadsväljaren

Anmäl intresse